Kansainvälinen menestysformaatti rantautuu Suomeen TV5:lle ja Dplayhin – juontajana Antti Holma

Mestaritekijä-sarjassa etsitään Suomen osaavinta ja monipuolisinta kädentaitajaa.

Amerikkalaisesta Making It -ohjelmaformaatista nähdään ensimmäinen kansainvälinen versio – Suomessa! Mestaritekijä on televisioyhtiö NBC:n viime vuonna lanseeraama tosi-tv-kilpailu, josta juontajat Amy Poehler ja Nick Offerman saivat Emmy-ehdokkuudet. TV5:lla ja Dplayssa ensi keväänä alkavaa Suomen Mestaritekijää luotsaa niin näyttelijänä, käsikirjoittajana, runoilijana kuin juontajana tunnettu Antti Holma.

Tosi-tv-kilpailussa parhaat kädentaitajat ympäri maata kisaavat tehtävissä, joissa heidän oma erityislaatunsa tekijöinä pääsee esiin. Ohjelman edetessä haasteista tulee vaikeampia, eikä metallimies välty lankatöiltä, ja huovuttajakin joutuu sorvin ääreen. Tehtävät vaihtelevat klassisista kodinesineistä tee-se-itse-maailman trendeihin. Joka jaksossa yksi kilpailija lähtee kotiin ja finaalissa kruunataan Mestaritekijä. Kilpailijoilla on taitoa, tuomareilla tietoa ja juontajalla ei kumpaakaan, mutta hänen tehtävänään onkin kysyä ne tyhmät kysymykset.

Antti Holma on tehnyt kaikenlaista, kädentaidot eivät ehkä kuitenkaan vahvimpana lajina. Tästä syystä hän opetteli neulomaan villasukat kolmenkymmenen iässä, jotta voisi joskus nähdä kättensä töiden jäljen. Sukkahanke oli luontevampi valinta kuin esimerkiksi veisto, jonka parista Antti kuljetettiin lapsena terveyskeskukseen tikattavaksi. Villasukkien lisäksi Antti on ylpeä ikeankasaamistaidoistaan. Erityisen iloinen tuleva juontaja on siitä, että hän saa lähteä etsimään Suomen ensimmäistä Mestaritekijää.

Lisätietoa kilpailijoista ja tuomareista tulee myöhemmin. Sarjan Discoverylle tuottaa Rabbit Films Oy.

Mestaritekijä
TV5:lla ja Dplayssa keväällä 2020

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

marraskuu 4, 2019, kello 10:34