Jethro Rostedt saa oman sarjan TV5:lla

Uutuussarja Myyntimies Jethro seuraa koko Suomen tunteman kiinteistönvälittäjän värikästä elämää töissä ja vapaa-ajalla.

Suomen tunnetuin kiinteistönvälittäjä, toimitusjohtaja Turun vanhimmassa yksityisessä kiinteistönvälitystoimistossa, vuoden julkkis 2009 ja vuoden turkulainen 2010, aviopuoliso, ikuinen laihduttaja. Jethro Rostedt on ollut monessa mukana, ja kierrokset vain kasvavat TV5:n uutuussarja Myyntimies Jethron myötä.

Kahdeksanosainen sarja kertoo värikkäästä turkulaisesta persoonasta, jonka elämä on päivittäistä ongelmien ratkaisua, johtamista ja draamaa. Jethro on kiireisenä yrittäjänä valmiudessa ympäri vuorokauden. Työn ohella miehellä liikenee aikaa myös muihin bisneksiin, hyväntekeväisyyteen, pitkäaikaiseen shakkiharrastukseen ja moneen muuhun menoon. Oman osansa vaatii perhe – vaimon jatkuvat soitot pitävät muuten korkealentoiset ajatukset maan pinnalla.

Sarjassa liikutaan Jethron mukana pitkin Suomea aina Turusta Leville ja pyörähdetään bisneksien parissa myös ulkomailla. Energisen myyntitykin vanavedessä yksikään päivä ei ole pitkästyttävä!

Jethrolle oma tv-sarja oli mieluisa projekti.

– Aina meiltä on mies ja hevonen lähtenyt, kun sitä on pyydetty. Tässä sarjassa on läsnä hyvä fiilis, tunnelma ja tekemisen riemu. Siinä seurataan oman elämäni ohjenuoraa, jossa suurin moka on varoa mokia, Jethro sanoo.

Sarjan tuottaa NouHau Productions Oy. 

Myyntimies Jethro
To 20.3. alkaen
TV5 klo 20.00

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Avatar

maaliskuu 7, 2014, kello 10:54