Jethro Rostedt nostattaa kiekkokuumetta TV5:lla olympialaisten kynnyksellä

Koko Suomen tuntema kiinteistövälittäjä Jethro ”Jeti” Rostedt johdattaa uudessa tv-sarjassa jääkiekkofanit kohti h-hetkeä, Etelä-Korean talviolympialaisia.

 

Juti, Jeti ja jääkiekko! Siinä alku tarinalle, jossa Jethro Rostedt lähtee sirklaamaan kohti olympiakaukaloita TV5:n uutuussarjassa Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin 14.1. alkaen. Jethron kiekkomatkaa halki seitsemän maan kohti Etelä-Koreaa sävyttää ikimuistoinen MM-95 -voitto, legendaarinen Punakone, lätkäfanit, valmennuksen haasteet, sponsorointi ja eksoottiset olosuhteet. 
 
Matka kulkee Tukholman ja Moskovan kautta aina Kuala Lumpuriin ja paahtavan kuumaan Bangkokiin, josta myös löytyy yllättäen jääkiekkojoukkue. Reissun varrella Jethro kohtaa uusien ystävien ohella tuttuja kasvoja Curt ”Curre” Lindströmistä legendaarisiiin pelaajiin, kuten Boris Majorov.
 
– Pitkäaikainen unelmani toteutuu ja pääsen vihdoinkin paikalle olympialaisiin! En kuitenkaan
urheilijana, mutta jonkin sortin tiedottajana. Lähden matkaan jo muutamaa kuukautta aikaisemmin, että varmasti ehdin perille ennen olympiasoihtua. Minkälainen matka Etelä-Koreaan oikein onkaan? Onko se kaukana? Pelataanko Aasiassa jääkiekkoa? Ja jos pelataan niin miksi?, Jethro kuvailee reissuaan.
 
Tv-sarjan päätyttyä kiekkohuuma jatkuu, kun Jethro siirtyy olympialaisten startatessa pääkallopaikalle Pyeongchangiin, jossa hän raportoi kisojen sykkeessä urheilufanien tunnelmia.
 
Ohjelman TV5:lle tuottaa Nouhau Productions Oy.
 
Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin
TV5 su klo 21.00 alkaen 14.1.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.

marraskuu 30, 2017, kello 10:25