Jethro Rostedt ja Sara Sieppi juontavat TV5:n Onnenpyörän!

Maailman suosituin gameshow Onnenpyörä alkaa TV5:lla ensi keväänä.

 

Wheel of Fortune -formaattiin perustuva legendaarinen visailuohjelma Onnenpyörä tuo TV5:lle ensi keväänä aimo annoksen viihdettä ja yllätyksiä huumoria unohtamatta. Juontajia on ehditty jo arvuutella tovi, ja nyt on aika paljastaa, että visailua luotsaavat Jethro Rostedt ja Sara Sieppi.
 
Kaksikolle pesti rakastetun ja pitkäikäisen visailun puikoissa on mieleinen.
 
– Mä olen niin otettu. Kirjaimellisesti. Muistan kirkkaana ne teini-iän päivät, kun koko perheen voimin katsottiin silmät pyöreinä Janne Porkkaa ja Onnenpyörää. Juontaminen yhdessä Sara Siepin kanssa tulee varmasti olemaan mahtavaa. Ostatko vokaalin vai laitatko pyörän pyörimään? Voi että, jännittää jo nyt! Jethro riemuitsee.
 
Myös Sara, joka vastaa ohjelmassa onnenpyörän pyörittämisestä, odottaa kuvauksia innolla.
 
– Toivottavasti tämä ohjelma kokoaa kaikenikäiset tv:n katsojat ruudun ääreen viettämään rentoa iltaa hyväntuulisessa peliohjelmassa, jossa on pelkästään positiivista fiilistä, Sara sanoo.
 
Formaatti vetoaa suomalaisiin laajasti: Mukaan TV5:lle haki yli tuhat eri-ikäistä kisaajaa, mikä on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti nuorille aikuisille Onnenpyörä toi lapsuusmuistot mieleen.
 
Ohjelmassa kilpailijoiden tulee arvuutella sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä. Pisteillä voi ostaa vokaaleja ja arvuutella konsonantteja. Sektoreissa on erisuuruisia pistesummia, mutta vaarana on myös joutua rosvosektorille ja menettää kaikki pisteensä. Kilpailun voittaa eniten pisteitä kerännyt kisaaja.

Ohjelman TV5:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.

lokakuu 4, 2017, kello 10:41