Ikimuistoisia hääjuhlia ja hurjimpia seikkailuja Dplayn helmikuussa

Dplayn helmikuussa sanotaan tahdon ympäri Suomea ja maailmaa, kun luvassa on muun muassa kulttisarja Unelmahäiden uudet jaksot sekä kuninkaallista häähumua.

Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa todistetaan helmikuun mittaan suuria tunteita, kun kotimainen kulttisarjan maineesta nauttiva Unelmahäät saa toivottua jatkoa. Ensiesitykset nähdään TV5:lla, mutta tosifanien on mahdollista paitsi seurata sarjaa Dplaysta myös kurkistaa tuleviin jaksoihin etukäteen Dplay+:n puolella. Suomalaisten rakkaustarinoiden ohella Dplayssa uppoudutaan kuninkaallisten hääjuhlien maailmaan sekä hämmästellään taidokkaita hääkakkuluomuksia.

Hattaranpunaisten unelmien vastapainoksi Dplayn helmikuussa kohdataan pahimmat pelot ja seikkaillaan maailman vaativimmissa olosuhteissa selviytymisasiantuntijoiden Bear Gryllsin ja Ed Staffordin johdolla. Oli haaste miten mahdoton tahansa, tämä kaksikko luovii tiensä takaisin turvaan. Lukuisten ohjelmauutuuksien ohella myös Dplayn dokumenttikattaus kasvaa helmikuussa entisestään.

Ohessa Dplayn helmikuun kohokohdat.

Häähuumaa

Unelmahäät

UUSI KAUSI Satumaisessa kulttisarjassa seurataan jälleen aitiopaikalta hääjuhlien valmisteluja ja sanotaan tahdon ympäri Suomea. Aina suuren päivän valmistelu ei suju kuin tanssi, mutta lopputulos eli hääjuhla on kuitenkin aina parin onnen täyttymys, heidän itsensä näköinen rakkaustarinan huipennus.
2. kausi TV5 ma klo 21.00 alkaen 28.1.
Jaksot katsottavissa Dplayssa tv-ensiesityksen jälkeen
Seuraava jakso ennakkoon Dplay+:ssa

Prameat kiertolaishäät

Sarjassa seurataan toinen toistaan näyttävämpiä mustalais- ja kiertolaishäitä Amerikassa. Näissä juhlissa enemmän on enemmän! (My Big Fat American Gypsy Wedding)
Kaudet 1. ja 3. katsottavissa Dplayssa 1.2. alkaen

Upeimmat hääkakut

UUSI SARJA Kuusi alan mestareista koostuvaa tiimiä pistää parastaan toteuttaessaan kilpaa hääparien ja erikoisvieraiden villeimmätkin toiveet hääkakun suhteen. (Wedding Cake Championships)
1. kausi katsottavissa Dplayssa 15.2. alkaen

Kun Harry sai Meghanin

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat paistatelleet otsikoissa kiihtyvään tahtiin viime keväisten häiden jälkeen. Dokumentissa palataan unelmapäivään, jolloin kuninkaallinen pari sai toisensa. (Harry & Meghan Said Yes)
Katsottavissa Dplayssa 4.2. alkaen

Williamin ja Katen häävalmistelut

Ison-Britannian prinssi Williamin ja Kate Middletonin kuninkaallinen hääjuhla vuonna 2011 oli tarkkaan hiottu spektaakkeli. Dokumentti paljastaa, mitä kulisseissa tapahtui ennen h-hetkeä. (The Making of a Royal Wedding)
Katsottavissa Dplayssa 4.2. alkaen

Hurjimmat seikkailut

Bear Grylls: Voita pelkosi

Seikkailija Bear Grylls vie pahoista fobioista kärsivät ihmiset elämänsä matkalle, jossa tavoitteena on kohdata pelot ja päästä niistä eroon. (Bear Grylls: Breaking Point)
Katsottavissa Dplayssa 4.2. alkaen

Bear Grylls: Get Out Alive

UUSI SARJA 10 kahden hengen tiimiä lähtee selviytymistaistoon Uuteen-Seelantiin Bear Gryllsin johdolla. Luvassa on haastavia tehtäviä vaihtelevassa maastossa, ja Bear tiputtaa joka viikko yhden tiimin pelistä pois.
Katsottavissa Dplayssa 4.2. alkaen

Ed Stafford: Left for Dead

UUSI SARJA Ed Stafford pudotetaan lentokoneesta syrjäiseen kohtaiseen ja jätetään täysin omilleen. Miehellä on 10 päivää aikaa löytää tiensä noutamispaikalle pelastujoukkojen luokse.
Katsottavissa Dplay+:ssa 4.2. alkaen

Marooned with Ed Stafford

UUSI SARJA Henkiinjäämisasiantuntija Ed Stafford antaa parhaat neuvonsa, miten selvitä 10 päivää kerrallaan kahdeksassa maailman ankarimmista ympäristöistä, täysin yksin ja ilman varusteita.
Katsottavissa Dplay+:ssa 4.2. alkaen

Parhaat dokumentit

Politiikan kulisseissa: Lee Atwater

Aggressiivisesta taktiikastaan tunnettu edesmennyt poliittinen konsultti Harvey LeRoy “Lee” Atwater työskenteli vuonna 1988 George H.W. Bushing presidenttikampanjassa, vaikuttaen lopulta suuresti koko kampanjointikulttuuriin. (Boogie Man: The Lee Atwater Story)
Katsottavissa Dplay+:ssa 13.2. alkaen

San Franciscon AIDS-epidemia

Pysäyttävä dokumentti valottaa 1980-luvun alun AIDS-epidemian puhkeamista ja sen seurauksia San Franciscossa. Ääneen pääsee viisi ihmistä, joiden elämään epidemia vaikutti eri tavoin. (We Were Here)
Katsottavissa Dplay+:ssa 13.2. alkaen

Kurt & Courtney

Dokumenttielokuva kertoo edesmenneen Nirvana-yhtyeen keulakuvan Kurt Cobainin ja hänen silloisen vaimonsa Courtney Loven tarinan.
Katsottavissa Dplay+:ssa 13.2. alkaen

Skientologia: uskonnon vankina

Kolme Emmyä voittanut dokumentti pureutuu kiistellyn skientologia-liikkeen toimintaan ja taustoihin. (Going Clear: Scientology and the Prison of Belief)
Katsottavissa Dplay+:ssa 13.2. alkaen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

tammikuu 16, 2019, kello 15:24