atlantin_yli_620_300_tiedotekuva.jpg

Hjallis tähtimiehistöineen purjehtii Atlantin yli TV5:lla

TV5:n uutuus Atlantin yli vie suomalaiset tähdet ennennäkemättömän jännittävälle purjehdukselle valtameren halki. Sarja kuvattiin vaikeissa olosuhteissa, joista oli mahdotonta päästä kesken pois.

TV5:n Atlantin yli on syksyn ainutlaatuisin ohjelma, jossa joukko suomalaisia julkisuuden henkilöitä ottaa vastaan elämänsä haasteen ja lähtee purjehtimaan Atlantin yli. Tätä vaativaa purjehdusta kipparoi Suomen tunnetuin yksinpurjehtija Harry “Hjallis” Harkimo. Sarja nähdään TV5:lla alkusyksystä.

Kapteeni Harkimon johdolla valtamerta lähtevät sarjassa uhmaamaan näyttelijä Mikko Leppilampi, laulaja Arja Koriseva, jääkiekkolegenda Kimmo Timonen, juontaja Viivi Pumpanen ja huippukokki Jyrki Sukula. Harkimon miehistöön kuuluu myös hänen poikansa Joel Harkimo sekä kaksi ammattipurjehtijaa.

Matkasta tulee vaikea, sillä ohjelman tähdillä ei ole aiempaa kokemusta purjehtimisesta. Jokainen joutuu uhmaamaan vaaroja ja ylittämään itsensä suurella merellä. Veneestä ei voi poistua edes silloin kun merenkäynti yltyy liian hurjaksi. Sarjassa Swan57 –purjeveneen köydet irtoavat Saint Lucian saarelta Karibianmereltä alkuvuodesta 2017, ja päätesatama siintää yli 3000 merimailin päässä Kanariansaarilla.

”Lähdetään yhdessä isolle reissulle. Tällä matkalla mukana olevat eivät tule kokemaan elämässään mitään vastaavaa. Atlantin ylitys on ylivertainen seikkailu. Tästä tulee ihmisille sellainen kokemus, josta he voivat kertoa lopun elämäänsä,” kapteeni Hjallis Harkimo sanoi ennen purjehdusta.

”Mulle on tosi tärkeää, että Jolle (Joel Harkimo) on tässä mukana. Hän on hyvin innostunut purjehtimisesta, ja tämä on nyt myös meidän iso yhteinen juttu. Se on kuitenkin aika harvinaista, että isä ja poika pääsevät kokemaan tällaista yhdessä. ”

Ohjelman TV5:lle tuottaa Rabbit Films Oy.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.

kesäkuu 8, 2017, kello 15:45