Komediakeittiö

Hedberg, Rasila ja Stellan keittävät komediaa TV5:n syksyssä

TV5:n uudessa viihdesarja Komediakeittiössä äly saattaa palaa pohjaan, kun kokinhattu annetaan Sami Hedbergille, Jukka Rasilalle ja Sanna Stellanille.

 

TV5:n Komediakeittiö on uudenlainen viihdeohjelma, jossa yhdistyvät hillitön hauskuus ja keskinkertainen kokkaus. Koomikkokapteenit Sami Hedberg, Jukka Rasila ja Sanna Stellan vuorottelevat älyvapaassa keittiössä vierainaan suomalaisia julkkiksia.

Kapteenit saavat joka jaksossa katsottavakseen videoita, joissa ammattikokit valmistavat teemaan sopivia annoksia. Pikaisen katselun perusteella kapteenien täytyy ohjeistaa joukkueensa reseptin ja kokkauksen saloihin. Kaiken lisäksi hommaa häiritään erilaisilla haasteilla, joilla harvoin on mitään tekemistä itse ruoanlaiton kanssa.

Näyttelijät Jukka Rasila ja Sanna Stellan sekä stand up -koomikko Sami Hedberg johtavat aina kukin kaksihenkistä julkkisjoukkuetta. Rohkeat ammattikokit maistavat tuotoksia ohjelman päätteeksi ja julistavat voittajan – ja jos ruoan taso ei riitä voittoon, voi pisteitä aina kosiskella muillakin keinoilla.
Ohjelman juontajana nähdään ihastuttava Anne Kukkohovi, keittiön ylipapitar, jonka käskystä niin kapteenit kuin joukkueetkin joutuvat kinkkisten – tai ihan vain kreisien – haasteiden eteen. 

Komediakeittiössä hiihdetään, kostutetaan piirakkaa, veivataan, lauletaan ja sheikataan. Tässä viihde-ohjelmassa mitä tahansa voi tapahtua ja mikä tahansa voi palaa pohjaan, ensimmäisenä yleensä äly!

Komediakeittiö
TV5:lla syksyllä 2017

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.

kesäkuu 14, 2017, kello 13:16