Fitnesspäiväkirja 2020 seuraa neljän tunnetun naisen liikunnantäyteistä arkea Dplayssa

Eevi Teittinen, Nanna Karalahti, Pernilla Böckerman ja Tia-Maria Sokka avaavat elämänsä kameroille Dplayn marraskuussa.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja inspiroivat tarinat valtaavat Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayn loppuvuodesta, kun liikunnallinen suosikkisarja tekee näyttävän paluun. Fitnesspäiväkirja 2020 seuraa lähietäisyydeltä neljän tunnetun suomalaisen naisen liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvää arkea.

Personal trainer ja hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen opiskelee töiden ohessa ja tukee miesystäväänsä, vapaaottelija Teemu Packalénia tärkeiden kisojen kynnyksellä. Haaveissa siintää yhteinen kiireetön aika intensiivisen kisakauden päätteeksi.

Hyvinvointialan yrittäjä ja bloggaaja Nanna Karalahti puolestaan yhdistää hektisen yrittäjän arjen perheenäidin elämään. Vaikka elämä ja kädet ovat täynnä, haluaa Nanna esimerkillään kannustaa ottamaan terveelliset elämäntavat mukaan kiireiseen perhearkeen.

Bikinifitness-urheilija ja suosittu vloggaaja Pernilla Böckerman ei ole elämäntavoiltaan tyypillisin 19-vuotias. Valtavirrasta poikkeavat valinnat eivät ole aina helppoja, mutta samalla määrätietoinen nuori nainen elää täysillä unelmaansa.

Omaa juttuaan tinkimättömästi toteuttaa myös twerkkauksen ammattilainen Tia-Maria ”Tinze” Sokka, joka on tehnyt hartiavoimin työtä ennakkoluuloja herättävän lajin tunnettavuuden puolesta. Twerkkauksessa ei ole kyse vain tanssista, vaan myös naisten kehollisesta voimaannuttamisesta.

Sarjan päähenkilöt ovat vahvoja ja päämäärätietoisia voimanaisia, jotka uskaltavat näyttää myös heikot hetkensä rehellisesti. Kukin heistä elää täysillä omia intohimojaan seuraten, ympäristön mielipiteistä välittämättä. Hyvinvointi ei ole vain sitä, että pusketaan eteenpäin hampaat irvessä, vaan hyväksytään myös elämän pettymykset ja kuljetaan niiden läpi.

Naisten inspiroivat tarinat nähdään Dplayn loppuvuodessa. Tutustu alla päähenkilöihin tarkemmin!

Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television Oy.

Fitnesspäiväkirja 2020
2 ensimmäistä jaksoa Dplayssa ja TV5:lla 5.11.
Lisää jaksoja Dplay+:ssa

 

EEVI TEITTINEN

Personal trainer ja hyvinvointibloggaaja
Eevin blogi
Instagram: @eeviteittinen

30-vuotias Eevi Teittinen elää vauhdikasta ja liikunnantäyteistä arkea Turussa miesystävänsä, vapaaottelija Teemu Packalénin ja koiransa Lolan kanssa. Eevi hakee uutta suuntaa urheilulliselle työlleen ja opiskelee life coachiksi tavoitteenaan yhdistää personal trainer -valmennuksiin myös mentaalivalmennusta. Teemu keskittyy tahollaan vahvasti tuleviin UFC-otteluihin, ja Eevi on siirtynyt vaihteeksi kilpaurheilijan roolista kannustusjoukkoihin. Samalla Eevi odottaa malttamattomana hetkeä, jolloin kisaamiselta jää aikaa suunnitella yhteistä tulevaisuutta, jossa siintää haaveena myös perheenlisäys.

NANNA KARALAHTI

Ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer ja hyvinvointialan yrittäjä, äiti
Nannan blogi
Instagram: @nanna.koo

Nanna Karalahti elää urheilullista lapsiperhearkea Keravalla miehensä Jere Karalahden ja kaksikon lasten Jaxin, 3, ja Alexian, 1, kanssa. 31-vuotias tehopakkaus pyörittää työkseen useampaa hyvinvointialan yritystä. Nannan valmennustyöhön kuuluu muun muassa ulkotreenejä Park Hietsussa, uuden ajan Hero-hyvinvointikonsepti sekä Real training camp -leirien vetämistä Martina Aitolehden kanssa ulkomailla. Nannalle on tärkeää viedä liikunnan ja terveellisen ravinnon sanomaa lapsiperheisiin, ja hän haluaa osaltaan inspiroida muita siitä, miten yhdistää kiireinen perhe-elämä ja liikunnallinen, terveellinen arki.

PERNILLA BÖCKERMAN

Bikinifitness-urheilija ja vloggaaja
Pernillan vlogi
Instagram: @pernillabockerman

Pernilla Böckermanin elämään on kuulunut kurinalainen liikuntaharrastus jo lapsuudesta asti. Tarkka ruokavalio ja kova treeni värittävät 19-vuotiaan nuoren naisen arkea nyt erityisen tiukasti, sillä hän treenaa bikinifitneksen SM-kisoihin, joihin hän osallistuu ensimmäistä kertaa. Kisojen jälkeisessä elämässä siintää muutto vanhempien luota omaan kotiin ja valmistuminen merkonomiksi. Pernillan raitis, urheilullinen ja perhekeskeinen elämäntyyli eroaa monen samanikäisen nuoren arjesta. Vaikka Pernilla elää unelmaansa, ulkopuolisuuden tunne puskee välillä pintaan. Lisäksi nouseminen jo nuorena suosituksi vloggaajaksi on tuonut omat paineensa.

TIA-MARIA “TINZE” SOKKA

Ammattitanssija ja twerk-ammattilainen
Tinzen vlogi
Instagram @tinzeofficial

Tia-Maria Sokka, artistinimeltään Tinze, on ammattitanssija ja twerkkauksen Suomen mestari. 28-vuotias Tinze pyörittää Twerk-studiota Helsingissä ja vetää täyteen buukattuja kursseja niin Suomessa kuin ulkomailla. Tinze on tehnyt ison työn twerkkauksen tunnettavuuden lisäämiseksi Suomessa ja samalla taistellut ennakkoluuloja vastaan. Työnsä kautta Tinze haluaa julistaa kehopositiivisuuden sanomaa, voimaannuttaa naisia ja vähentää kehollisuuteen liittyvää häpeää. Myös sosiaalisessa mediassa tapahtuva kiusaaminen on aihe, johon somepersoonanakin tunnettu nainen ottaa mielellään kantaa.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

lokakuu 10, 2019, kello 10:59