Ennennäkemätöntä videoviihdettä venäläiseen tyyliin

Nauruhermoille on luvassa kyytiä, kun TV5 tuo ruutuun uskomattomimpia venäläisiä kotivideoita esittelevän uutuussarjan Voi Venäjä mitä videoita!

Kotivideot-käsite nousee uudelle tasolle TV5:n hulvattomassa uutuudessa Voi Venäjä mitä videoita! Sarja esittelee toinen toistaan käsittämättömämpiä videoita itärajan takaa. Oman hervottoman panoksensa ohjelmaan antavat myös juontajat Simo Frangén ja Simo Kurki.

10-osaisessa sarjassa nähdään mm. erikoista uimaopetusta, ihmetellään venäläisiä asumisjärjestelyjä ja joukkoliikennettä sekä taltutetaan venäläinen painiva karhu. Hilpeyttä herättävät myös mm. itänaapurimme huipputeknologiset saavutukset, venäläinen viidakon kuningas sekä rautaa nostava babuška. Lisäksi ohjelmassa tanssitaan pyörätuoliripaskaa ja selvitetään, saako Ladaan vauhtia edes menopeliä virittämällä.

Venäläisten videoiden lisäksi hervottomia juttuja sarjassa kertovat ja esittävät kaksi Simoa – Frangén ja Kurki. Mm. Venla- ja Telvis-palkittu Simo Frangén tunnetaan lukuisten tv- ja radio-ohjelmien armoitettuna juontajana ja koomikkona. 28-vuotias Itä-Suomesta kotoisin oleva Simo Kurki on työskennellyt aikaisemmin mm. radiojuontajana ennen tv-debyyttiään. Kurki nähdään tänä syksynä myös Kutosen puolella peliohjelmien kuninkaan Tiltin juontajana.

Voi Venäjä mitä videoita!
TV5 tiistaisin klo 20.00 alkaen 18.10.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Avatar

syyskuu 27, 2016, kello 14:20