Dplayn superkesä: joka päivä uutta ohjelmaa!

Suoratoistopalvelu Dplayhin ilmestyy läpi kesän 60 päivän ajan uusia ohjelmia päivittäin. Lisäksi kesäohjelmistossa luotsataan suomalaista ruokavallankumousta Jyrki Sukulan kohdalla sekä viihdytään Ruotsin Ex on the Beachin parissa.

Kesäkausi ei hiljennä tahtia Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa. 17. kesäkuuta alkaen Dplayhin ilmestyy jokaisena päivänä 60 päivän ajan uutta katsottavaa. 60 päivää kesää -ohjelmakokonaisuus sisältää runsaasti ohjelmia kategorioista matkailu, puutarha, ruoka, koti sekä lifestyle. Kansainvälinen ohjelmapaketti tuo ruutuihin ripauksen myös kotimaista näkyvyyttä, kun realitysarjassa Asunnon metsästäjät nähdään peräti kuusi Suomessa kuvattua jaksoa! Amerikkalaiset asunnonostajat etsivät uutta kotia kukin eri syistä pääkaupunkiseudulta sekä Jyväskylästä, ja suomalaiset asumisratkaisut herättävät niin ihastusta kuin suurta kummastusta.

Kesätunnelmaa nostattaa osaltaan Ruotsin versio suositusta tosi-tv -sarjasta Ex on the Beach, josta Dplayssa nähdään yksinoikeudella kaudet 4 ja 5. Dplayn kesässä nähdään myös uutta kotimaista ohjelmistoa, kun huippukokki Jyrki Sukula luotsaa ruokavallankumousta uudessa jännittävässä kilpailussa.

Maksullisen Dplay+:n puolella suoratoistona tarjolla oleva kanavavalikoima on kasvanut entisestään. Nyt saatavilla ovat TV5:n, Kutosen, Friin ja TLC:n lisäksi Discovery Channel, Animal Planet, Investigation Discovery sekä Discovery Science.

Ohessa poiminnat kesäkauden kohokohdista.

Suomalainen menestysresepti

UUSI SARJA Suomalainen menestysresepti on huippukokki ja ruoka-alan monitoimimies Jyrki Sukulan luotsaama ohjelma, jossa tehdään suomalaista ruokavallankumousta ja etsitään nimensä mukaisesti seuraavaa menestyjää elintarvikebisnekseen. Ohjelman voittaja saa kehittämänsä tuotteen ruokakauppojen hyllyille koko Suomen maisteltavaksi.
TV5 su klo 20.00 alkaen 30.6.
Katsottavissa myös Dplayssa


60 päivää kesää

Top Secret Swimming Holes

UUSI SARJA Luonnosta löytyy toinen toistaan upeampia uimapaikkoja, joiden rinnalla hienoimmatkin ihmisen rakentamat altaat kalpenevat. Sarjassa tutustutaan salaisiin uimaparatiiseihin ympäri maailmaa.
Kutonen to klo 12.00 alkaen 18.6.
Katsottavissa myös Dplayssa

Desperate Landscapes

UUSI SARJA Rakennusmestari Jason Cameron rientää apuun koteihin, joiden piha-alueet ovat epätoivoisesti remontin tarpeessa. Jasonin osaavissa käsissä kulahtaneista pihoista kuoriutuu kuvankauniita viherkeitaita.
Frii ma-pe klo 17.00 alkaen 17.6.
Katsottavissa myös Dplayssa

Bobbyn parhaat grilliruoat

UUSI SARJA Bobby Flay nostaa perinteisen grillauksen uudelle tasolle! Mestarikokki esittelee erilaisia grillaustekniikoita ja loihtii takapihan grilliparatiisissaan toinen toistaan maistuvampia ateriakokonaisuuksia. (Bobby Flay’s Barbecue Addiction)
Kutonen pe klo 12.00 alkaen 21.6.
Katsottavissa myös Dplayssa

Makujen maatila

UUSI SARJA Kaupungin kasvatti, sittemmin maatilalle Oklahomaan asettunut Ree Drummond loihtii maukasta kotiruokaa perheelleen ja ystävilleen kuvankauniissa maalaismaisemissa. (The Pioneer Woman)
Frii ma-pe klo 16.00 alkaen 24.6.
Katsottavissa myös Dplayssa

Island Life

Unelmista tulee totta, kun tavalliset asunnonostajat pääsevät ammattilaisten avulla käsiksi paratiisimaisiin saariasuntoihin. Sarjassa tutustutaan saarikohteisiin, joita riittää jokaiseen budjettiin.
Frii ma-su klo 11.00 alkaen 29.7.
Katsottavissa myös Dplayssa

Lottovoittajan unelmakoti

David Bromstad auttaa lottovoittajia löytämään unelmiensa kodin, kun onnekkaat äkkirikastuneet haluavat hypätä asuntomarkkinoille heti. (My Lottely Dream Home)
3. kausi TV5 ma klo 20.30 alkaen 15.7.
Katsottavissa myös Dplayssa

Asunnon metsästäjät Suomi-jaksot

Asunnon metsästäjät seuraa asunnonvälittäjien ja asiakkaiden kintereillä ympäri maailmaa. Sarjan kansainvälisen version (House Hunters International) useampi jakso on kuvattu Suomessa!

Fearing Finnish Winters in Jyväskylä
TV5 ja Dplay ma 5.8. klo 20.00

Seeking Charm and Character in Helsinki
TV5 ja Dplay 12.8. klo 20.00

Cruising in Helsinki, Finland
TV5 ja Dplay ma 19.8. klo 20.00

Must Have Turnkey in Helsinki, Finland
TV5 ja Dplay ma 26.8. klo 20.00

Finding a Home for Furry Friends in Finland
TV5 ja Dplay ma 2.9. klo 20.00

City Standoff in Helsinki, Finland
TV5 ja Dplay ma 9.9. klo 20.00

 

Kesän suosikkirealityt

Ex on the Beach Ruotsi

UUSI SARJA Realitysuosikki on noussut ilmiöksi myös Ruotsissa, ja nyt Dplayssa päästään seuraamaan länsinaapurin sinkkumiesten -ja naisten edesottamuksia unelmalomalla bilehuvilassa. Räväkän sinkkuporukan on tarkoitus tutustua toisiinsa ja löytää uusi rakkaus. Juuri kun ilonpito on ylimmillään, paikalle alkaa ilmestyä ex-kumppaneita kujeet mielessään.
4. kausi katsottavissa Dplayssa 27.6. alkaen neljä jaksoa viikossa, koko kausi Dplay+:ssa
5. kausi katsottavissa Dplayssa 9.8. alkaen


Eläinlääkäri maailmalla

UUSI SARJA Eläinlääkäri ja internetsensaatio Evan Antin matkustaa ympäri maailmaa tarkkailemassa ja auttamassa villieläimiä. Kansasissa kasvanut Evan rakastaa kaikenkarvaisia otuksia kautta maapallon, ja hänellä on pitkä lista eläimistä, jotka hän haluaa nähdä luontaisessa ympäristössään. (Evan Goes Wild)
Frii pe klo 20.00 alkaen 7.6.

Katsottavissa myös Dplayssa

Pernilla Wahlgrenin maailma

UUDET JAKSOT Ruotsalaisen laulajatähti Pernilla Wahlgrenin vauhdikas perhe-elämä tempaa jälleen mukaansa Dplayssa uusin, vielä esittämättömin 5. kauden jaksoin. Jos äiti on perheen tähti, vähintään yhtä tunnettu on tytär Bianca Ingrosso, joka on Ruotsin kuuluisimpia bloggaajia ja mielipidevaikuttajia.
Katsottavissa Dplay+:ssa 14.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

toukokuu 29, 2019, kello 12:30