Dplayn maaliskuu tarjoaa runsaasti viihdettä koko perheelle

 

Dplayn kevättalvessa visaillaan, ihastellaan suloisia eläimiä ja kannustetaan lapsia tiedekokeiluiden äärellä.

Dplayn kotimaisten ohjelmien kattaus kasvaa jälleen maaliskuussa, kun suosikkivisailu Onnenpyörä saa jatkoa. Onnenpyörä koukuttaa kaikenikäiset jännittämään ja arvuuttelemaan sanoja ja lauseita Jethro Rostedtin ja Sara Siepin johdolla. Uudella kaudella nähdään entistä voitonnälkäisempiä kilpailijoita ja tiukkoja tilanteita, kun oikea arvaus on toisinaan vain muutaman kirjaimen päässä.

Ohjelmatarjottimella on myös kotimaista realitya, kun aiemmin Dplay+:ssa esitetty Lapin Sampo ja kauppiaan rouva esitetään maaliskuussa TV5:lla sekä ilmaisen Dplayn puolella.

Dplayn tuhansia tunteja sisältävä ohjelmakirjasto tarjoaa viihdettä moneen makuun, myös koko perheelle. Maaliskuussa suoratoistopalvelussa nähdään useita perhekatseluun soveltuvia ohjelmia, uutuutena muun muassa Myytinmurtajat junior, jossa nuorten innokkaiden tiedeosaajien joukkoa luotsaa legendaarisesta Myytinmurtajat-sarjasta tuttu Adam Savage.

Ohessa poiminnat maaliskuun kohokohdista.

KOTIMAISET SUOSIKIT

Onnenpyörä

UUSI KAUSI Suosikkivisailu Onnenpyörä jatkuu uusin jaksoin Jethro Rostedtin ja Sara Siepin johdolla. Onnenpyörässä kilpailijoiden tulee arvuutella sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä. Pisteillä voi ostaa vokaaleja ja arvuutella konsonantteja. Sektoreissa on erisuuruisia pistesummia, mutta vaarana on myös joutua rosvosektorille. Kilpailun voittaa eniten pisteitä kerännyt kisaaja.
3. kausi TV5 ke klo 20.00 alkaen 27.2.
Jaksot katsottavissa myös Dplayssa

Lapin Sampo ja kauppiaan rouva

Kauppiaspariskunta Sampo ja Minttu Kaulanen pyörittää kuuluisaa Jounin kauppaa Ylläksellä. Sarjan toinen kausi on ollut katsottavissa alkuvuoden maksullisen Dplay+:n puolella. Nyt Kaulasten elämää voi seurata myös TV5:lla sekä tv-ensiesitysten jälkeen ilmaiseksi Dplayssa!
2. kausi TV5 ma klo 20.00 alkaen 11.3.
Jaksot katsottavissa myös Dplayssa

ULKOMAINEN REALITY

Ullaredin kyläkauppa

UUSI KAUSI Ullaredin Gekåsin halpatavaratalo on Ruotsin vastine Tuurin kyläkaupalle. Vuosittain jopa neljä miljoonaa ruotsalaista käy ostoksilla Ullaredissa heräteostosten ja edullisten löytöjen perässä. Asiakkaiden mukaan tarttuu vuosittain ostoshuuman lomassa muun muassa 2000 tonnia karkkia ja 13 miljoonaa paria sukkia. (Ullared)
9. kausi katsottavissa Dplayssa 14.3. alkaen

Poliisien matkassa

UUSI SARJA Poliisin työ on haastavaa ja vaatii nopeaa päätöksentekokykyä usein henkeä uhkaavissa tilanteissa. Sarja seuraa kameroilla varustettujen poliisien arkea lähietäisyydeltä erilaisissa tehtävissä ympäri Yhdysvaltoja. (Body Cam)
Frii su klo 21.00 alkaen 24.3.
Jaksot katsottavissa myös Dplayssa

People Magazine Investigates

UUSI KAUSI Investigation Discoveryn ja People-viikkolehden yhteistyössä syntynyt sarja pureutuu Yhdysvaltojen tunnetuimpiin rikostapauksiin.
3. kausi Frii ti klo 21.00 alkaen 12.3.
Jaksot katsottavissa myös Dplayssa

 

KOKO PERHEELLE

Myytinmurtajat junior

UUSI SARJA Kulttisarja Myytinmurtajien Adam Savage luovuttaa estradin tällä kertaa kuudelle nuorelle, joilta onnistuu esikuviensa lailla ajamisen, räjäyttämisen, kemian, fysiikan, popkulttuurin ja monen muun myytin murtaminen. (Mythbusters Jr.)
Katsottavissa Dplay+:ssa 4.3. alkaen

Eläinten auttaja

UUSI SARJA Eläintensuojelija Amanda Giese pelastaa kipeästi hoitoa kaipaavia eläimiä Panda Paws Rescue -keskukseensa. Amandan ja hänen perheensä hellässä hoivassa vakavasti sairaat eläimet saavat uuden elämän. (Amanda to the Rescue)
Frii pe klo 19.00 alkaen 15.3.
Jaksot katsottavissa myös Dplayssa

Uskomaton koira

Koirat ovat kehittyneet villeistä saalistajista lempeiksi lemmikeiksi. Sarjassa käydään läpi, miten koirasta tuli jalostuksen myötä maailman arvostetuimpiin eläimiin kuuluva laji. (Dogs: The Untold Story)
Katsottavissa Dplayssa 4.3. alkaen

Amerikan suloisimmat lemmikit

Sarjassa tutustutaan Amerikan suloisimpiin lemmikkieläimiin aina puhuvista kissanpennuista tanssiviin ja surffaaviin koiriin. (America’s Cutest Pets)
Katsottavissa Dplayssa 4.3. alkaen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

helmikuu 18, 2019, kello 14:21