Dplayn ja TV5:n keväässä 2020 kisataan, vietellään, pusketaan äärirajoille ja koetellaan ihmismieltä

Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayn sekä pääkanava TV5:n kevätkauden kotimainen ohjelmisto kattaa tunnetilojen koko kirjon aina hattaraisesta häähuumasta ääritilanteisiin, joissa päätös selviytymisestä on tehtävä sekunneissa.

Koukuttava tv-viihde vetoaa tunteisiin, esittelee erilaisia elämäntapoja ja tempaa mukaan turvallisesti kotisohvalta tilanteisiin, jotka omassa arjessa eivät tule vastaan. Dplayn ja TV5:n kevätkaudella 2020 elämykset ja tunnetilat elämän eri laidoilta ovat vahvasti läsnä.

Uusi vuosi starttaa rakkaudentäyteisissä merkeissä, kun kulttisarja Unelmahäät jatkuu tuorein jaksoin. Potentiaalista rakkautta etsitään kotimaisessa versiossa hittisarjasta Ex on the Beach, jossa exät sekoittavat unelmaloman tuoksinnassa pakkaa minkä ehtivät. Kilpailuhenki nostaa päätään myös uudessa kotimaisessa Mestaritekijä-realitykilpailussa Suomen lahjakkaimpien kädentaitajien pistäessä osaamisensa peliin Antti Holman johdolla.

Extremepäiväkirjat selvittää viiden mielenkiintoisen päähenkilön kautta, mikä saa ihmisen ajamaan itsensä kerta toisensa jälkeen äärirajoille, jopa oman hengen uhalla. Niin ikään adrenaliinipiikkejä tarjoaa Suomen kovimpiin rikoksiin erikoistuneen Karhuryhmän äärimmäisen vaativasta työstä kertova uutuussarja.

Alla lisätietoa Dplayn ja TV5:n kotimaisesta ohjelmistosta kokonaisuudessaan. Lisäksi Dplayssa ja TV5:lla on tarjolla myös kevätkaudella runsas valikoima laadukkaita kansainvälisiä ohjelmia.

 

Tikissä

UUSI SARJA Suomen tunnetuin kuntosalivalmentaja Vertti Harjuniemi rakentaa yhtiökumppaninsa Miskan kanssa kuntosalin Vantaan Tammistoon. Sarjassa seurataan Colyseum-salin arkea sekä kolmen huippuvalmentajan työskentelyä kuuden valmennettavan kanssa seitsemän viikon haasteessa. Vertin lisäksi valmentajina toimivat Pertti Murtola ja Oona Tolppanen. Ohjelma tarjoaa ohessa vinkkejä myös katsojan omaan treeniin.
Katsottavissa Dplay+:ssa 2 jaksoa viikossa
TV5 ti klo 20.00 alkaen 7.1.

Unelmahäät

UUSI KAUSI Ilmassa on jälleen suurta rakkautta ja tulisia tunteita, kun kulttisarja Unelmahäät jatkuu uusin kolmannen kauden jaksoin. Tällä kertaa ikimuistoisia häitä juhlitaan aina Varkaudesta Euraan, Kauhajoelle ja sarjan historian ensimmäisiin laivahäihin asti. Tärkeän päivän suunnittelussa panokset ovat korkeat, eikä tunteenpurkauksiltakaan vältytä. Yksi asia kuitenkin on ja pysyy: viimein kaikki on taas hyvin!
Dplay+ alkaen 13.1.
TV5 alkaen huhtikuu 2020

Mestaritekijä

UUSI SARJA Mestaritekijä on uusi tosi-tv-kilpailu, jossa parhaat kädentaitajat ympäri maata kisaavat erilaisissa luovuutta ja kädentaitojen osaamista mittaavissa tehtävissä. Joka jaksossa yksi kilpailija lähtee kotiin ja finaalissa kruunataan Mestaritekijä. Ohjelman juontaa niin näyttelijänä, käsikirjoittajana, runoilijana kuin juontajana tunnettu Antti Holma.
Dplay+ ja TV5 alkaen 3.2.

Extremepäiväkirjat

UUSI SARJA Mikä saa ihmisen ajamaan itsensä kerta toisensa jälkeen äärirajoille? Uutuussarja seuraa viittä erilaista ihmistä, joita yhdistää tinkimätön intohimo omaan lajiin ja itsensä ylittämiseen. Mukana ovat sukeltaja Mikko Paasi, vuorikiipeilijä Lotta Näkyvä, vapaasukeltaja Johanna Nordblad, ultrajuoksija Juha Jumisko ja vuoristo-opas Ode Siivonen.
Dplay+ ja TV5 alkaen 4.3.

Fitnesspäiväkirja 2020

SARJA PALAA UUDISTUNEENA Neljä vahvaa ja päämäärätietoista voimanaista antaa kameroiden seurata liikunnallista, terveisiin elämäntapoihin keskittyvää arkeaan. Mukana ovat personal trainer ja hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen, hyvinvointialan yrittäjä ja bloggaaja Nanna Karalahti, bikinifitness-urheilija ja suosittu vloggaaja Pernilla Böckerman sekä twerkkauksen ammattilainen Tia-Maria ”Tinze” Sokka.
Katsottavissa Dplay+:ssa 4 jaksoa viikossa
TV5 alkaen maaliskuu 2020

Ex on the Beach Suomi

SARJA PALAA UUDISTUNEENA Kahdeksan näyttävää sinkkua lähtee viettämään helteistä unelmalomaa luksushuvilaan Karibianmerellä. Tarkoituksena on rentoutua, pitää hauskaa, tutustua muihin asukkaisiin ja kenties löytää uusi rakkaus. Mutta juuri kun ilo on ylimmillään, paikalle alkaa saapua saarelaisten exiä sekoittamaan pakkaa. Paratiisissa tunteet kuumenevat ja kaikki on mahdollista!
Dplay+ ja TV5 alkaen maaliskuu 2020

Garage Kings Suomi

UUSI SARJA Neljä kotimaista tiimiä rakentaa omaa näyttelyautoaan alan suurimpaan tapahtumaan American Car Showhun, joka järjestetään Helsingissä huhtikuussa 2020. Poikkeuksellista elämäntapaa ohjaa intohimo, jossa autot ja moottorit täyttävät koko elämän. Saadaanko menopelit valmiiksi? Miten käy tiimin keskenäisten suhteiden paineen alla? Sarjan päähenkilöt ja tiimit julkaistaan myöhemmin.
Dplay+ alkaen huhtikuussa 2020

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset

UUSI KAUSI Ei kevättä ilman realitysarjojen kestosuosikkia Tuurin kyläkauppiasta! Tällä kertaa kauppias Vesa Keskisen kesäapulaisina Pohjanmaan lakeuksilla toimivat laulaja Virpi Kätkä, somepersoona Sauli Koskinen, tubettaja Miska Haakana sekä someilmiö ja laulaja HesaÄijä. Mukana ovat tietenkin myös rakastetut tuurilaiset aina siivooja Tuulasta Tarjoushaukka Jormaan.
Dplay+ ja TV5 alkaen toukokuu 2020

Karhuryhmä

UUSI SARJA Valtakunnallinen poliisin valmiusyksikkö Karhu kutsutaan paikalle erityisen vaikeissa ja haastavissa rikostilanteissa. Uutuussarja pureutuu Suomen kovimpiin rikoksiin ja niiden ääritilanteisiin uhrin, tekijän sekä poliisin näkökulmasta. Sarjaa luotsaa entinen karhuryhmäläinen, kentällä ja operatiivisena johtajana yli 20 vuotta toiminut Harri Gustafsberg.
Dplay+ alkaen toukokuu 2020

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

joulukuu 2, 2019, kello 11:03