Discoveryn menestyssarja Gold Rushista suomalainen erikoisohjelma Dplayhin

Gold Rush Suomi seuraa kansainvälisen emosarjan jalanjäljissä kullankaivajien kintereillä Lapin Tankavaarassa. Lisäksi alkuperäisestä Gold Rushista nähdään tuore 10. kausi.

Kun kultakuume iskee, luovuttaminen ei ole vaihtoehto. Discovery Channelin yksi suosituimmista ja pitkäaikaisimmista sarjoista Gold Rush on maailmanlaajuinen menestys, joka saa odotettua jatkoa, kun sarjasta alkaa 10. tuotantokausi. Suomessa uusi kausi esitetään tuoreeltaan suoratoistopalvelu Dplayssa joulukuusta alkaen. Yukonin erämaan kultakätköjä kaivamaan lähtevät tutut konkarit Parker Schnabel, Tony Beets ja Rick Ness sekä uudet, menestyksennälkäiset yrittäjät.

Alkuperäisen version ohella kultakuume leviää Suomeen asti, kun sarjasta nähdään kotimainen erikoisohjelma. Gold Rush Suomi vie katsojat Suomen Lappiin, 230 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen Tankavaaran kulta-alueelle, jossa kultaa on kaivettu jo liki sata vuotta. Tämän päivän kaivajista löytyy niin pitkän linjan ammattilaisia, kultakuumeen puraisemia harrastajia kuin vaskaamista kokeilevia turisteja. Kulta kiinnostaa – eikä vähiten ennätyksellisen korkean maailmanmarkkinahinnan vuoksi. Helpolla kulta ei kuitenkaan löydy, ja se tekee sen etsimisestä vaikeaa ja koukuttavaa.

Kotimaisessa erikoisohjelmassa kokeneet kullankaivajat Seppo Mauno ja Kalervo Ruohoniemi kaivavat Mäkärän valtauksella viimeisiä viikkoja ennen talven tuloa, tavoitteenaan kolmen kilon saalis. Mukana valtauksessa on myös Tankavaaran Kultakylää ja Wanha Waskoolimies -ravintolaa pyörittävä Marko Touru. Tankavaarassa Aurumin vuokravaltauksella kullankaivuuta kokeilee myös hyvällä huumorilla varustettu “kultainen kuusikko”, jonka haaveissa on oma valtaus. Luonnon rauha, hauskat hetket hyvässä porukassa tai raha; jokaisella kaivajalla on motiivi ja tarina kerrottavanaan.

Dplayn joulukuussa selviää, mitä kaivauksilla tapahtuu niin Suomen kuin Amerikan päässä!

Gold Rush Suomi
Dplay+ 1.12. alkaen

Gold Rush 10. kausi
Dplay+ 2.12. alkaen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

marraskuu 8, 2019, kello 10:45