Discoveryn kanavien katselu vahvassa kasvussa

TKK4_pressi_ryhmakuva

Discovery Networksin kanavaportfolion katseluosuudet kasvoivat hurjaa vauhtia toukokuussa. Koko kanavaperheen yhteenlaskettu kaupallinen katseluosuus kasvoi +25 % (kaikki yli 4-vuotiaat) viime vuoden toukokuuhun verrattuna. Kaupallisesti kiinnostavassa kohderyhmässä 25-54 kasvua oli +18 %. 

Koko alkuvuosi 2018 on ollut Discoverylle erittäin hyvä. Portfolion kaupallinen katseluosuus on kasvanut viime vuoteen verrattuna +23 % (kaikki yli 4-vuotiaat).

– Alkuvuosi on ollut meille todella menestyksekäs. Olympialaiset täyttivät kaikki tavoitteemme ja siivittivät katselun kasvuun koko kevääksi. TV5:lla kevään suosikkeja ovat olleet muun muassa kotimaiset Onnenpyörä, Unelmahäät sekä Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset, Discovery Networksin ohjelmajohtaja Katja Santala sanoo.

Kutoselle, TLC:lle ja Friille katsojia on houkutellut ennen kaikkea Discoveryn omat sisällöt kuten Wheeler Dealers (Kutonen), Hengenvaarallisesti lihava (TLC) ja Kaunotarmurhat (Frii). Myös elokuvat ovat keränneet runsaasti katselua TV5:lla, Kutosella ja Friillä.

Lähde: Finnpanel, TV-mittaritutkimus, 4+ suomalaiset. Sisältää ajassa siirretyn katselun 27.5.2018 asti.

Discovery Networks Finland on kasvussa oleva tv-yhtiö, jonka kanaviin kuuluvat vapaasti maanpäällisessä verkossa katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World ja Investigation Discovery sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2. Lisäksi yhtiöllä on netti-tv-palvelu Eurosport Player. Discovery Networks Finlandilla on noin 40 työntekijää Suomessa ja se on osa globaalia mediayhtiö Discovery Inc:ia, joka toimii yli 200 maassa tavoitteenaan tarjota laadukasta, inspiroivaa ja viihdyttävää ohjelmasisältöä kaikille ympäri maailman. Lisätietoa osoitteesta discoverynetworks.fi

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

kesäkuu 6, 2018, kello 14:16