Discovery vahvistaa rivejään uusin ammattilaisin

Discovery Networks Finland jatkaa vahvaa kasvuaan. Yhtiön kotimaisten ohjelmien vastaavana tuottajana aloittaa Alexandra von Knorring-Rosti ja urheilun päällikkönä Antti Haajanen.

Vahvasti viime vuosina kasvanut Discovery Networks on palkannut intohimoisiin riveihinsä kaksi uutta tekijää.

Urheilutoimittamisen monipuolinen ammattilainen Antti Haajanen aloittaa Discovery Networks Finlandin urheilun päällikkönä 1. syyskuuta. Haajanen on tuottanut urheilusisältöjä monipuolisesti muun muassa MTV:lle ja Canal+:lle. Hän on suomalaisille tv-katsojille laajasti tuttu jo yli kahden vuosikymmenen ajan eri lajien toimittajana, selostajana, Tulosruudun ankkurina ja MTV Sport uutisten päätoimittajana. Haajanen siirtyy Discoverylle MTV Mediasta.

Alexandra von Knorring-Rosti aloittaa Discovery Networks Finlandin kotimaisten ohjelmien vastaavana tuottajana 1. syyskuuta. Von Knorring-Rosti on kokenut sisällön ammattilainen ja toiminut vastaavana tuottajana muun muassa ohjelmissa Vain Elämää, Temptation Island Suomi, Supertähdet, Arman – Pohjantähden alla ja Viimeinen ristiretki sekä Hyvät ja Huonot Uutiset. Von Knorring-Rosti siirtyy Discoverylle Sanoma Mediasta.

–OIemme todella iloisia Alexandran ja Antin siirtymisestä meille. Kasvoimme viime vuonna 26 % ja kasvu on jatkunut vahvana myös tänä vuonna. Olemme hankkineet kaikki esitysoikeudet olympialaisiin vuosiksi 2018-2024 ja aiomme panostaa ohjelmistoomme jatkossa yhä enemmän. Toivotamme Antin ja Alexandran lämpimästi tervetulleiksi, Discovery Networksin ohjelmajohtaja Katja Santala sanoo.

Lisätiedot:

Eerika Roos |  Head of Communications and PR  |  Discovery Networks Finland Oy
Tallberginkatu 1 C  |  00180 Helsinki  |  Finland
+358 40 592 5573  |  +358 207 870 850
Discovery Networks Finland

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

elokuu 2, 2016, kello 10:51