Arktiset vedet vie jylhän pohjoisen luonnon keskelle Dplayssa ja Kutosella

Juhani Henrikssonin luotsaama sarja on vahva kannanotto villin luonnon säilymisen puolesta.

Vahvasti suomalainen tv-sarja Arktiset vedet vie jälleen upean pohjoisen luonnon, kalastuksen ja matkailun äärelle Dplayn ja Kutosen syksyssä. Lappiin pääkaupunkiseudulta muuttaneen luontomiehen Juhani Henrikssonin luotsaama sarja on pitkäikäisin yhtäjaksoisesti Suomessa esitetty, kalastukseen painottuva ohjelmasarja, josta on luvassa jo kahdeksas kausi.

Arktiset vedet -retkikunnan uusi seikkailu vie lumisista Pohjois-Norjan ja Suomen erämaista Itärajan koskille, Kanadan British Columbiaan, Suomen viimeisille lohijoille, Lapin erämaajoille ja -järville päätyen pienelle saarelle Jäämeren keskelle Norjaan. Vahvan ystävyyden ja yhteisen tehtävän värittämällä matkalla vastaan tulee niin kotkia, harmaakarhuja kuin Jäämeren myrskyjä unohtamatta aitoa leirielämää.

Luonto- ja kalastusseikkailujen ohella ohjelma ottaa vahvasti kantaa puhtaiden vesistöjen, kestävien kalakantojen ja erämaaluonnon säilyttämisen arvojen puolesta. Ääneen pääsevät muun muassa WWF Suomen asiantuntijat, upeaa työtä kalojen ja luonnon eteen tehnyt näyttelijä Jasper Pääkkönen, entinen NHL-ammattilainen, nykyinen psykologi Tuomas Grönman, arktinen kokki ja kalastusopas Jani Himanko sekä lukuisat paikalliset asiantuntijat.

Ohjelman Discoverylle tuottaa Arktiset Vedet Oy.

Arktiset vedet
Dplay+ 2 jaksoa viikossa alkaen 29.9.
Kutonen tiistaisin klo 22.00 alkaen 29.10.
Uusinnat TV5 la-iltapäivisin

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

syyskuu 24, 2019, kello 12:15